Privacy verklaring

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe beschermen we de privacy van uw persoonlijke gegevens. Het is van toepassing op alle persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u zich bij ons.


Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij verzamelen van u zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u aanvraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze website kunnen we gegevens verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie om uw aankoop relevant.

Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, zullen we aannemen dat u hebt ingestemd met het verzamelen van alle informatie voor gebruik aan ons in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons anders vertellen.


Hoe we informatie te verzamelen

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon te hebben. We hebben geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u het nodig om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website velden in te vullen.


Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Meestal, het verzamelen van uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken

2 Om de uitlezing producten die u van ons hebt besteld te leveren

3 .Om bieden u informatie over onze producten en diensten

4 .Om te vragen uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.


Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

Wij kunnen uw persoonlijke informatie aan anderen ter beschikking stelt voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien namens u of u een product dat u hebt aangeschaft. We gaan van derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, die gaat hanteren persoonlijke informatie die we hebben de aannemer. Bijvoorbeeld, momenteel met derden aannemers om:

1. Lever gekocht van deze site producten

Twee. Zorg voor een elektronische overschrijving, credit card processing en aanverwante diensten rekening


De veiligheid van uw persoonlijke gegevens

We uitgevoerd veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die we over u hebben. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen zowel elektronisch op ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filter om al onze elektronische informatie te beschermen.


Het oplossen van uw zorgen

Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.